lunes, 27 de mayo de 2013

Crònica de la IV Ruta Fixie


Gran nit la del passat divendres. No va vindre molta gent però els pocs que erem disfrutarem com mai.
Començarem a les 19:30 al Bar Soanva, mentres esperabem a la gent confirmada anarem demanant els sopars i menús i traçant la ruta.

Eixirem a les 19:45 cap Algemesí, per la creu Roberta i arribàrem al velòdrom a les 20:00h. La decepció del conserge al voremos va ser gran, ja que esperaba vore a un equip professional de pista, ja que reservàrem pista a l’Ajuntament una setmana abans i mos prepararen la pista de forma òptima (netejaren la pista i sesgaren la gespa, el deixaren perfecte).
Una vegada mos acomodàrem, començàrem a rodar. La verita es que va ser una experiència magnífica, sobre tot vegent la inclinació del peralte, superior als 60º, algo que sens dubte mos impressionà!
Com lo era d’una altra forma, Rafa en la seua Ols Scholl mos deixà sense paraules, fent la traçà perfecta per damun de la ratlla blava i demostrant una volta més qui es l’amo!!!
 
Després de jugar un bon rato i passar-ho de categoria, tornarem cap Alzira ja fense fosc i encenent totes les llumenetes. Un verdader espectàcul voremos a tots junts pel mig del poble amb aquelles màquines de colors i llums.
Arribàrem al bar a les 22:00h, entonces decidirem fer l’AlleyCat:
Vaig explicar en qué consistia… Cadascú té un mapa d’Alzira on hi han 7 checkpoint marcats, l’única obligació es respetar el primer, la resta es com millor traçes la teua ruta. El primer que arribe amb tots els còdics cumplimentats guanya!
En cadascú d’ells hi ha una impressió sobre algún soport (una senyal, farola, paret,…) amb un dibuix i un còdic de 4 cifres. Hi ha que buscarlos i rellenar la fitxa de darrere del mapa. L’estratègia va ser important i ningú millor que Vicent per a obtindre el millor resultat. No va perder el temps apuntant, va fer una foto amb el mòbil per a que, una vegada va arribar a la meta, cumplimentar la fitxa i proclamar-se campió de la prova amb quasi 10min de ventatja sobre Rafa (que no portaba frens!) i 15 sobre Juanjo. Crec que s’ho passaren bé a la proba, ja que va ser de lo que més parlarem al sopar.
                          
A les 23:20h soparem un gran menú que mos prepararen al Soanva per un bon preu, i una volta mos ferem el cafenet, domàrem el troféu del primer classificat del AlleyCat
              
Una vegada acabàrem de sopar, decidirem fer una partideta a BikePolo, gràcies a que Vicent va fer 3 sticks que va repartir a la gent que no va poder fersels, erem 5 valents, intentant no xocar i després fent com si sabérem jugar a aquest joc que deu de ser divertit, al menys nosaltres no pararem de riure i gaudir d’una nit amb una lluna plena impressionant i una millor companyia!
M’agradari donar gracies als companys que van fer realitat aquest event i esperem repetir-lo quan més prompte millor.
Gracies i salutacions…

Tomàs

No hay comentarios:

Publicar un comentario